:)

Fy fan vad Erik Grönwall är bra !!! Asså allvarligt killen sjunger som en gud :D Jag tänker sitta framför tv varje fredag och bara kolla på honom :P fast jag hejar på Erika och Tove också :)
Nu börjar Grey's anatomy :D
:* // Nikki


btw

detta är 100:de inlägget.

och jag drömde om Jon från idol

USCH FÖRIHELVETE!

Skoljoggen imorgon och jag hatarT ! Asså vill ha mina uggs haha ! Men kan fan inte gå 6 km i dom .. + så måste vi vara ombytta -.- Ska bara byta tröja haha. Jävligt onödigt och byta byxor om man ska bara gå? OCH DETTA GÅR FÖRFAN PÅ BETYGEN ?!?!?!!???1+1+1+1 ska döda Ida .. ja .. mm .. någon som hänkar ? B R A !!!!!!! hatar henne .. m'yes! :@@@ Åh .. dö.

puss suzana :*

promenix

Nu har jag varit ute och gått med min mammi <: Det känns mycket bättre och andas nu. För er som inte visste så har jag problem med andningen och det har jag haft sen jag va 7-9 år. Men mamma ska ändå ringa doktorn och boka tid.

Snart så ska jag baka kladdkaka. Just nu så har jag ingen lust haha. :c

puss suzana :*

wops!

Jag vet att jag inte bloggade något igår men det kan bero på att jag gick och la mig 17:30. Jag var så himla trött. Jag sov faktiskt till 07:00. 13,5 timme sov jag! Inte dåligt. Så nu är jag pigg och glad! <:

I skolan på elevens val fick vi prata om våran prao. Kan ju säga direkt att jag skämde ut mig. Eller jag sa iallafall fel.
- ja .. och jag började olika tider .. jag började först klockan tio till fem .. eller tre! Resten av dagen hade jag sovmorgon ... NEJ ! Hela veckan menar jag :c
Haha ... Ja du .. Lyckat!

Efter skolan så köpte jag nya skor <: Jag och pappa åkte till Skokanonen men dom hade inte sådana skor som jag ville ha :c så vi åkte till Nymans och där fanns dom ! :*



tvyärr så är jag lat och orkar inte ta kort :c Satte på mig dom direkt för mina fötter frös och nu är dom varma hihi <:

puss suzana :*

:cccc

GISSA VEM JAG SÅG IDAG ?!?!

Ni som vet så praoade jag på volvo i vintras och så var det en pedofil som jobbar där. Varför han jobbar där så vet jag inte! Men han höll på med mig och så.

- Vill du hänga med och äta tårta med mig själv ? ;)
- Ska jag och du gå och panta burkar tillsamans ? ;)
- Är du kittlig ? *kittlar*
- *petar liter överallt*
- *flörtar*


Asså det var riktigt hemskt. Jag grät när jag kom hem. Jag berättade allt för mamma! Hon följde med mig ner till volvo och pratade med min handledare om det och han sa att det inte är första gången det händer :c .. Jag behövde inte gå mer dit sen för jag pratade med syon om det <: ! Hon pratade med största chefen där och peddot fick sparken! <3

Men det var iallafall honom jag träffade idag :c. Jag visade pappa vem det var och pappa har ju någon metallsak i bilen och han tog fram den och ville slå ihjäl honom hahahha !

puss suzana :*

Anna Anka

Är det bara jag som inte gillar Anna Anka?? Jag har precis läst lite intervjuer om henne och hennes citat och jag tycker att hon är helt blåst. Jag undrar om hon ens tänker på det hon säger?? Jag läste också att hon ska få över 1 000 000 kr för att komma till Sverige och jag tycker att det är slöseri med pengar. Folk får sparken för att det inte finns jobb och pengar och Anna Anka får såå mkt för att komma hit.
Jag undrar om hon verkligen är så elak och hemsk som hon framstår i "Svenska Hollywoodfruar" eller om hon bara spelar för att bli känd? Visst jag tycker inte att de andra fruarna är så värst smarta heller men Anna vet verkligen hur man går folket på nerverna. Jag såg precis klippet där hon skäller ut sin trädgårdsmästare och jag fattar inte att hon gör så i tv :S jag har plockat ut lite grejer som hon har sagt.


- Ser ni alla de här svarta? Det är sniglarna men det ser ut som bajs xD vi ska ta sniglarna sen när han kommer hem och lägga ihop de i en boll. Sen ska vi lägga de upp och ner och lägga salt på dem. såååååå fräter de ju sööööööööönder HAHAHAHAHA"

– Det är synd om svenska män. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i mannens behov. Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.

- Jag ser inte gammal ut på min ålder. För det första så har jag en kropp av en 16-åring! Visa mig, bring her on, vilken 16-åring i Sverige ser ut som jag i kroppen? Ta hit henne och ställ henne emot mig.


:* //Nikki


underbart!

Måndag usch måndag haha ..

Vi hade idrott på morgonen och jag råkade glömma idrottskläder ... 8-) ... haha ! Fick reda på mitt kemi prov idag också. 28,5/68 så jag fick G. Är ändå nöjd för jag pluggade absolut inget hihi. Efter skolan stack jag och mamma på stan och skulle titta på vinterjackor. Jag hittade en snygg i Veramoda men den var alldeles för lån & för dyr (1000 kr) så jag hittade absolut inget :c Köpte också två hårfärger i Willys. Anledningen till att jag köper två färger är för jag har så tjock och långt hår <: Jag ska försöka bli ljushårig! Asså ljusbrun <:





puss suzana :*

Skola

Nu är jag färdig, har satt på mig kläderna och ätit. Ska bara borsta tänderna sen skjutsar mamma mig ner till skolan. Idag är jag en osminkad tjej <: Ibland så orkar man ju inte sminka sig så .. idag så orkade jag inte haha :D men ingen bryr sig iallafall <: skönt det!

puss suzana :*

upp&ner



puss suzana :*


Godnatt!

Usch .. avsnittet var spännande och sorligt :c Fällde några tårar i slutet! Nästa vecka så började det klockan 22:00 på femman. Det går varje söndag :*

Imorgon är det skola och jag är inte alls pepp ... jag är snarare depp ! Hatar verkligen skolan :c Vi kommer få reda på vårat kemi prov imorgon och jag är riktigt nervös ... skulle verkligen inte förvåna mig om jag fick IG men jag hoppas iallafall på ett G!

Det är 30 dagar kvar tills Sofie och Amanda kommer till mig från Eskilstuna. Dom stannar från tisdag till fredag. Längtar så himla mycket ! Åh :*

Jag ska nog ta och sova alldeles snart! Ska bara titta på tv en liten stund till.

puss suzana :*

Supernatural.

Nu ska jag glutta på Supernatural som börjar på femman klockan 22:35 ! :*

Supernatural berättar historien om Sam (Jared Padalecki) och Dean Winchester (Jensen Ackles), två bröder som kämpar mot varelser som vanliga människor inte tror finns. När bröderna var små förlorade de sin mamma i en mystisk brand. Efter den händelsen försökte deras pappa hitta anledningen till hennes död, medan han tränat sina söner i att kämpa mot ondskan. Sam åkte iväg för att studera juridik medan Dean stannade och hjäpte pappa med demonjakter. Det plötsliga försvinnandet av deras pappa återförenar bröderna som åker runt hela USA i en svart Chevrolet Impala av 1967 års modell och undersöker paranormala händelser och annat oförklarligt. Många av dessa händelser är baserade på folksagor, myter och Amerikanska legender men de stöter även på klassiska övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och spöken.

Så nu ska jag äta chokladpudding och mysa framför tv:n och sen sova!

puss suzana :*

Tittade nyss på Amazing race. Det är faktiskt ganska spännande och kul om man har sätt från början. Om man inte har det så är det ganska tråkigt.

Under pausen så tvättade jag mitt hår. Jag testade någon hårinpackning för förstört och tovigt hår som mamma köpte. Ingen aning vart hon köpte den och hur mycket den kostar. Du shamponerar in håret som vanligt. När du har tvättat ur det så lägger du in hårinpackningen och den ska du ha i 5-15 minuter sen tvättar du ur det. Jag vet inte om det funkar men jag hoppas det ! <:



puss suzana :*

Vad tycker ni om den nya designen?

Yes, nu har vi åter igen skaffat en ny design. Anledningen till det är för när Radenka ska skriva nya inlägg så blir hennes text svart så vi var tvugna att hitta en ny design med en svart text. Denna var faktiskt ganska fin och det är bra att vi  tyckte om den lika mycket.

Igår var jag och min familj hemma hos Radenka. Där träffade man på Ivanka. Självklart garvar hon när jag kommer in haha :D . Vi åt bullar, spelade spel och tittade på film (100 girls) . Filmen var havlbra .. ganska många naken scener ;) . Efter filmen började vi kittla (stavning) Ivanka haha! Sen attackerade dom mig ! :o SKrek som fan och höll på att kissa på mig :c .

Vi kom hem runt elva. Klockan 01:00 var det en skräckfilm på femman. Ingen aning vad den heter. Men jag var livrädd! Jag var tvungen att ringa Amanda så rädd som jag va! :o Pratade med henne under hela filmen haha ! :$ Jag vågade inte sova så jag tittade på Grind (?) på trean. En komedi film! som tur va .. Sen gick jag och la mig och det var klockan fem :$

Dagen kommer bestå av att chillaaaaa ! Skönt ;)

puss suzana :*

Party all the time

ååååh vad jag längtar tills jag ska flytta hemifrån bara på grund av min lillebror. Jag var inte sån när jag kom in i tonåren!! Ungen är världens jobbigaste och jag menar verkligen det.


Aja nu ska jag baka bullar och lyssna på underbar musik <3
Här kommer också lite bilder från förfesten hos Johanna <3
:* //Nikki














Igår så var det disco.

Sjävla discot var tråkigt med folket var underbara! Dom kunde ha bättre och nyare låtar. Det är så sjukt tråkigt att dom har samma låtar hela tiden. Jag lovade mig själv att jag skulle ta det lugnt detta året men det blir aldrig som jag säger haha >: . Det var en grym liten sjua där. Han kom själv, han dansade själv och han stötte på allt och inget! Han torrjuckade mot edina! Jag garvade så sjukt mycket när jag såg det! Fy helvete vad svettig man var! Man får ju sex-pack nästa dag :o ! Det blev många kramar :* Ni som inte visste så älskar jag att kramas! De är det mysigaste som finns! Puss på er alla som gjorde kvällen bäst <3

puss suzana :*

videoinlägg♥



pinsamt hihi :o

puss suzana :*

TJA SNYGGINGAR!

Åh .. jag är på sådant bra humör ! :*

Mina planer för dagen:
14:30 ska jag va framför gallerian och träffa Amanda! Vi ska leta efter lite kläder till discot. Har ju inget hemma som är bra till discon :o You know .. man svettas mycket där så måste hitta en sån tröja så det inte syns några svettfläckar haha ! :D Jag funderar på att köpa svarta jeanstights, och ett stort vitt linne som fladdrar och under det ska jag ha mitt vanliga svarta linne. Men de är inte säkert att jag köper det utan det är min önskning <: . När vi har varit på stan och så då sticker vi hem , äter , duscha & osv. När vi är färdiga så sticker jag till Amanda, har lite kul , tar lite bilder och så c: . Efter det sticker vi till discot. Tror att det kommer suga balle .. själva discot inte folket <; för så är det alltid haha!

Mina planer för helgen:
Blir det cillpill :*

Dagens låt:
Plain White t's - A lonely september





puss suzana :*

Pelle in my <3 . haha <:

Nu har jag slutat föralltid på pallco <3 haha. <:

Jag var på pack linen eller vafan det heter och det är iiiiiinte kul! Sjukt jobbigt att stå hela nio timmar och hänga av tunga saker ... Jag klarade inte av det haha . Satt typ hela tiden. Började bli yr och shit. Sjukt skönt och sluta iallafall! Fick en sexig tröja som står PALLCO. När jag slutade gick jag till pappa ( det är en bit och gå ) och så väntade jag på att han skulle byta om. Medans jag väntade i matsalen så satt Pelle och Ulf där.

Pelle: visst är det en helt annan sak att vara här och där nere ?
Jag: jaaa ! Folket där nere är tråkiga .. Ni är liksom mer .. mysiga :D
Pelle: ja .. ;) Skulle varit mysigare imorgon för då är det fredagsmys :D


AHAHAHAHHAHAHA, jag verkligen garvade när han sa så .. sjukt skön kille ! Love him ! Det var faktiskt roligare än vad det låter :c

puss suzana :*

Utposten

Vid sju kom Jennifer, Anja och Linda till mig och tillsammans gick vi till Johanna och Elin. En DAMN bra förfest hade jag med de underbara tjejerna :) Själva UP var väl så där men förfesten var bäst så det spelar ingen roll hur UP var. Tack Johanna för att jag fick komma!
Tjejer ni är underbara och jag vill aldrig sluta umgås med er <3
Bebo(Ivanka) du ska inte säga förlåt och du ska veta att jag alltid ställer up för dig var jag än är!! <3<3
Bilderna kommer så fort jag fått alla.

My lips like sugar
This candy got you sprung

//Nikki


Natti!

Nu ska jag sova! Är värsta trötterN haha. Imorgon är det sista dagen jag praoar på pallco och jag är överlyckligare än överlyckligast. Supernice , yeah. Mer finns det inte att säga förutom att jag tänder på armmuskler, grr *-*

puss suzana :*

woho <:

Hemma , yes!

Tiden går snabbt som fan när man är positiv. Imorgon är det redan min sista praodag ! (bytte studie dag till fredag.) Imorgon kommer det vara tråkigare än tråkigast för jag är på den tråkiga avdelningen. Den roliga är där vart pappa jobbar. Skrattade rumpan av mig där. Dom är stört sköna <: . Satt med pappa i tre timmar och gjorde ... INGET. Fick sitta på datan haha. Slaaaaaaaaaaappt. Därför kommer det vara tråkigt imorgon för kommer bara stå och lyssna i 9 timmar. Får aldrig sitta ner när jag är på den tråkiga avdelningen. Tar som fan på krafterna när man står i nio timmar och bara lyssnar på bajs ... !

Mina planer på fredag så hoppas jag att jag ska gå på stan leta efter lite kläder till discot med amanda .. på kvällen så kommer jag till amanda innan discot höhö fun fun <3. Jag vet att mogärde discon är balle tråkiga men det är kul att umgås och träffa folk som man knappt träffar på fritiden som går på andra skolor :) Men nu är den sötnosen sjuk! Så jag hoppas att hon frisknar till så vi kan have fuuuun! Du får krya på dig amanda :*

puss suzana :*

Skolan

Jag sitter och kollar på hur min klass håller på att spåra ur. De spelar spel och skriker på varandra som galningar, men så blir man väl efter två år på NV. Jag tror jag har fått tinitus p.g.a. Jennifer xD
Om en kvart börjar tyskan och sen är det bara trafik kvar, vilket betyder att jag slutar halv 17 :S
Måste bara säga att jag tycker om min galna klass :D
:* // Nikki


Fixat och klart ! <:

Nu har vi fixat Bloglovin just so you know!

¤%%#&¤

Usch vad jag hatar när folk lägger sig in i andras liv! Det är upp till mig vem jag ska vara med eller i det här fallet vem jag ska hångla med!!!
Förlåt jag behövde bara få ut ilskan nånstans :/
:* //Nikki

tröttN

Äntligen hemma.

Gjorde mindre jobb idag. Tittade mest på vad dom gjorde .. inte alls kul. Men pluset är att den va en sjukt snygg kille som jobbade där och jag fick va med honom en lite stund (y). Imorgon så blir det jobba med papi <: Blir ju lite roligare.

DAGENS FRÅGA.
Ni som går i nian och praoar, vart praoar ni?

puss suzana :*

Pallco

Jag kom hem från min praodag för en timme sen och jag kan bara säga att jag är sjuuuuuuuukt trött och kommer somna när som! Blir ett litet långt inlägg men det får ni stå ut med. <:

Jag och pappa åkte till Pallco 06:15. Jag väntade på Christer där vart pappa jobbade och klockan sju så kom han och hämtade mig. Det var lite pinsamt att komma in där för alla bara tittade .. Inte så roligt. När Christer kom så följde jag med honom in på kontoret .. grr ;) haha euw skojar. Men jag följde med in på hans kontor och han började babbla om massor med tråkiga saker :o. Jag lyssnde inte så speciellt mycket för jag va sjukt trött och inte glad! När han babblade på så fick jag prova några sexiga arbets byxor ;). Tänk att dom hade min storlek! Då var jag fixad och klar och vi gick runt hela Pallco och han babblade på olika saker som jag inte brydde mig om .. och jag var tvungen att ställa frågor om jag vill ha ett gott intryck på alla :c . Han lämnade mig till någon annan gubbe som heter Bernt. Jag fick gå runt lite till och höra på hans tjat då haha. När han tjatade färdigt så var det frukost och jag visste inte vart jag skulle sitta, men som tur va så finns det ett tjejbord så jag satt där med alla tanter :o. Efter lunchen så fick jag hjälpa till Pier ( han hade snygg rumpa haha ) Tröck på två knappar och stoppade in en skruv i någon lång sak. Tråkigt som fan är det. Jag fick testa och svetsa och det tänker jag inte göra mer! Är skit rädd varje gång det smäller :o Klarar inte av det .. och han bara skrattade åt mig :o. Sen var det lunch och det fattade ju inte jag för ingen sa till mig. Jag märkte att det va tomt så jag gick ner till matsalen och såg att alla satt där (mobbad). Satt vid samma bord igen och det roliga va att dom sa såhär: Dagens ungdomar ... Hahahaha , och där sitter man helt ensam och ser oskyldig ut! När vi åt färdigt stack jag till aluminium området. Där träffade man på Sabo! Skönt och snacka serbiska med någon. Vi gjorde inget vi satt bara och pratade om alla på pallco haha :D . Efter det så slutade jag äntligen! Att jobba till 06:42 - 15:42 är inte lätt!

Det roliga är att alla ser ut som djur!
- kvinnlig & mannlig valross
- död hamster
- råtta
- björn osv. xD


Dagens outfit haha ;)







puss suzana :*


maaaaaaaaaaat

Jag sitter med en full tallrik med makaroner i olika färger och storlekar och njuter av varje tugga som jag tar xD skolan var bra bortsett från att jag skämde ut mig rejält framför några killar som jag inte känner men det är inget ovanligt när det gäller mig. Jag snackade precis med Suzz om hur hennes praodag varit och hon klagade inte :D
Nu ska jag gå till köket och hämta en glass och gå igenom mina läxor. En liten powerwalk blir det nog också lite senare.
:* //Nikki


åh ! -.-

Inte pepp .. inte pepp .. inte pepp.

Vad kan jag ha sovit ? Typ två timmar ... jag är på jätte dåligt humör och ska snart på prao ... inte min dag idag!

puss suzana :*

NATTI !

Nu ska jag sova .. ska upp klockan 05:30! Inte alls kul :c . Vi får se hur jag klarar av dagen. Kanske bloggar när jag vaknar. Ha en bra vecka!

puss suzana :*

69 läsare!

Underbart med så många läsare idag  :*

Chilldill dag! Inte gjort något! Riktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt sköööööööööööööööönt. Sådana här dagar borde det finnas flera av :o Tycker faktiskt om söndagar för då gör man inget haha ;). Har bara luggit i soffan hela dagen tittat på film och datish.

Imorgon är det prao och jag ska ju praoa på Pallco (min pappa jobbar där haha) Egentligen så får man inte praoa där vart föräldrar jobbar men det skiter jag i <: . Jag ska upp halv sex! Usch usch usch ... jag börjar 06:42 - 15:42. Inte alls kul! Vi har ju studie dag på torsdag men jag tänker fråga om jag får ha det på fredag istället för det blir mycket skönare och vara ledig på fredag till söndag än torsdag sen är man skit trött på fredag och vill bara dö haha. Tror att det kommer bli sjukt tråkigt där! Kommer bara jobba med pappa en dag sen ska jag va hos andra läskiga gubbar haha :o. Ni får önska mig lycka till! Ni kan ju glömma att jag ska gå och lägga mig tidigt. Det är ju ... SUPERNATURAL på tv ikväll på femman! 23:20 - 00:15 . Riktigt bra serie :* Efter det DÅ ska jag sova :)



puss suzana :*

:)

Igår när jag gick och la mig ställde jag mobilen på klockan 09.00 eftersom jag gillar att gå upp tidigt på söndagar. Jag vet inte hur men på nått sätt så stängde jag av den i sömnen :S mamma kom in och väckte mig vid 11 eftersom hon vet att jag alltid brukar gå upp tidigt på söndagar.
Runt halv tre kom Elin och hämtade sin cykel och jag följde med henne till Bäckseda för att kolla på fotboll. Efter fotbollen fikade vi hos henne och sen drog jag hem.
Lite plugg blev det också men det var inget jobbigt. Nu ska jag gå och poppa lite popcorn och sen kolla på "Miss secret agent 2"

 

:* //Nikki


Tristan & Isolde

Jag tittade nyss på en film på femman som heter Tristan & Isolde.
Det är en film från förr i tiden .. typ 1200 talet eller något liknande.

Tristan är en vanlig kille från en liten by. Sen han var liten har han alltid varit en krigare. En dag när han krigade så blev han förgiftad av en man som skar honom rakt över bröstet. Alla trodde att han dog så dom la honom i en båt och lät båten flyta över havet .. Han kom fram till Irland och en kvinna som heter Isolde hittade honom. Hon höll honom gömd och dom hade lite kärlek på gång där. Men en dag så hittade några män hans båt så han var tvungen att fly från Irland och åka tillbaka till England. Han bad henne att följa med men hon kunde inte för hon skulle bli bortgift till någon man i England.

Efter en lång tid så var Tristan med i något "krig" som alla kunde se eller så. Tristan vann hela grejen och han vann inte något för sig själv utan Isolde skulle gifta sig med Tristans bästa vän eller något liknande. Tristian visste inte att Isolde var en prinsessa för hon ljög för honom och sa att hon hette något annat. Han blev helt förkrossad när han visste att det va hon och samma sak för henne , dom var ju trotts allt förälskade.

Isolde kom fram till den byn som hennes nya man levde i. Hon var så olycklig hela livet .. Men inget stoppade henne ifrån att träffa Tristan. Dom hade en affär tillsammans. Ingen visste om det tills en man i byn såg dom att Tristan gav ett armband till Isolde. En natt så träffades dom ute i skogen vid en bro. Denna man som såg Tristan gav ett armaband till Isolde sa det till alla sina män vart dom skulle träffas .. så dom blev upptäckta och allt slutade illa! Det blev ett krig pga Isolde och Tristan träffades i smyg. Många blev skadade även Tristan .. Han klarade sig inte så han dog .. Hon begravde honom där dom allti brukade träffa varandra.

Filmen är väldigt bra och jag älskar filmer från gamla tider! Jag försöker iallafall förklara vad filmen handlar om. Ni kommer säkert hitta väldigt många fel haha men jag hoppas att ni fattade något :) Måste bara säga att Tristan är väldigt snygg i filmen ! ;)



puss suzana :*

söndag

Idag så blir det en chilldag. Ska inte gå ut någon stans idag. Jag ska bara helt enkelt chilla ;).

Jag vaknade nyss då. Ska snart äta och titta igenom alla sidor som jag är medlem på :) . Jag ska ta och läsa lite på Eclipse (tredje boken av Twilight) Länge sen jag läste den nu.
Btw, det var inte så många som kommenterade om designen. Så jag frågar igen.

VAD TYCKER NI ? ;)

puss suzana :*

NY DESIGN

VAD TYCKER NI ? <:

Lördag = en bra dag :)

Jag, Elin, Anja, Linda, Johanna och Jennifer skulle ha filmkväll men Jennifer, Johanna och Linda kunde inte så det skulle bara vara vi tre. Jag snackade med Suzz precis innan Anja och Elin kom och hon gjorde inget så fick vara med oss och precis när hon kom så ringde Linda och sa att hon skulle också vara med oss.
Vid sex kom Anja och Elin så vi fyra gick ner till stan och
köpte lite goda grejer och hyrde film. Runt sju kom Linda och då gjorde Anja kladdkaka och jag dukade fram finglas och tände några ljus. Vi hade tänkt kolla på film men den hoppade bara fram och tillbaka så ingen förstod nått, så istället det blev en massa snack och mys.
Sammanfattning: en bra kväll/dag med underbara människor   
Imorgon blir det promenad och fotboll med Elin  

//Nikki

Myspys!

Mina planer för idag var ju att vara med Anja men de blev inte det utan jag hade filmkväll med några snyggingar <: !
Radenka, Linda, Elin & Anja :D ! Vi gick ner till willys och köpte lite ingrendienser för vi skulle baka kladdkaka. Efter det gick vi till hemkväll och hyrde en dålig film. Man fattade inget för filmen hoppade hur den ville! Så man fattade ju inget haha. Vi satte på en annan film men vi tittade knappt på den för vi pratade mest ;) . Det var hur kul som helst och jag längtar tills det blir filmkväll igen! Radenka har bilderna och hon kommer kanske göra ett liknande inlägg :)

puss suzana :*

Kär ;)

Jag tror jag är kär............. i Erik Grönwall från idol ;)
Han har sååå bra röst och jag ryser varje gång jag lyssnar  på honom.

Dagens fråga: Ska ni kolla på årets idol och om ni ska har ni någon favorit?

//Nikki


YES

Så skönt och sova i elva timmar ! :)

Som sagt, jag vaknade klockan två och jag satte på data pådirekten haha ovanligt ?
Mina planer för idag är nog att umgås lite med Anja  , det var riktigt längesen jag såg henne. Sista gången jag såg henne var sista helgen i augusti. Snart så ska jag äta frukost. Imorgon så ska man ääääääääääntligen vara med Radenka, det var lääänge sen jag såg henne! En vecka sen. miss u :*

puss suzana :*

Natti!

Nu ska jag sova! Har varit uppe sen 09:15 och jag orkar inte mer haha ! <:


puss suzana :*

Ivanka och Karro

Dagen började med att jag kom för sent till första lektionen så min biologilärare gav mig världens "du borde skämmas" blick, men annars så har skolan varit rolig med en massa små roliga händelser.
Efter skolan blev det fika på cecil med Josip och på kvällen kom Ivanka och Karro och kollade på film hos mig. Måste bara skriva att de två är väldigt galna fast på ett bra sätt så klart.
Imorgon ska jag
, Elin, Anja och Jennifer ha filmkväll hos mig och det ser vi framemot :)
På onsdag är det UP och då ska det dansas loss :D
Nu ska jag gå lägga mig och lyssna på musik för musiken är den perfekta avslutningen på en bra dag :)

//Nikki

-

Praon är slut för veckan.

Kom hem runt tre , fick sluta en halvtimme tidigare. Jag fick hundra kronor rabbat :)
jag skulle vara med Anja idag men jag orkade verkligen inte för jag är så sjukt trött!
Helga helgen blir väl bara chill .. antar jag ?
+ Så är Radenka dålig på att uppdatera :o

puss suzana :*

härligt!

Idag är det sista dagen jag praoar på skokanonen! *yay*

Jag försov mig lite .. 45 minuter :o , men de var det värt för jag älskar att sova ! Snart så ska jag cykla ner till min praoplats och vara där i sex timmar haha </3 ! Längtar tills jag slutar! Sjukt skönt med helg och bara chilla :)
Bloggar mer när jag kommer hem för nu hinner jag inte mer! Annars kommer jag försent .. börjar om 15 minuter och är inte färdig än :o

puss suzana :*

skolfoto.

Esmeralda skickade en bild på våran klass! :)





puss suzana :*

YEAH

Imorgon är det sista dagen jag praoar på skokanonen ... lite tråkigt faktiskt! För dom är så sjukt sköna där! Speciellt Joanna och Lotta. Hahahha , med dom kan man verkligen skämta :) De är ju därför det är så roligt och praoa där. För man kan vara sig själv utan att dom dömer en och man känner sig så avslappnad med dom. I like it!

Jag började klockan 13:00 - 18:00. Fick faktiskt sluta lite tidigare. Hahahha måste bara berätta en sak!
Joanna: Asså ... :o jag har något vitt mellan benen!
Lotta: Har du blivit ollad eller? ;)
Joanna: Men det borde jag väl känna om jag blev det ? hahahaha xD

Det var mycket roligare när man va där <:

Jag kom hem nyss och har absolut inget att göra. Nu har jag iallafall två datorer! Min dator var ju hos min bror i Ronneby för han hade ju ingen data där nere , men denna datan är helt konstig nu .. internetet är sjukt cp. Man kan inte gå in på facebook eller bilddagboken utan att det ska spela handikappat! Så jag lyssnar på musik, är inne på bdb  & fb på min brors data och på min data så är jag inne på msn och bloggar förfullt som ni märker ! ;)

Dagens fråga!

Tycker ni att de är rätt att dom har satt 15 års gräns på energi dryck ?
Vaför/varför inte ?

puss suzana :*

Tävling!

Jag såg på Carros blogg att hon var med i Paows tävling, så varför inte testa ? :D Aldrig tävlat innan på bloggen haha ! <: Så önska mig lycka till :D

jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med!

puss suzana :*

Godmorgon!

Jag vaknade för någon minut sen och snart så måste jag ringa till min andra praoplats! (Pallco) Nu så ska jag äta frukost , efter det ska jag ringa till Christer och sen så ska jag cykla till skokanonen! Det blev ett snabbt & kort inlägg men det får ni nöja er med :)

puss suzana :*

-

Jag är jätte trött ! och vet du vad bloggis ? jo .. jag borde egentligen sova .. men jag orkar inte  haha ! Men jag ska nog göra det iallafall ... innan mamma kommer och skäller ut mig som är uppe alldeles för sent :c Vet du en till sak bloggisen ? Jo .. Imorgon (fredag) så är det sista dagen jag praoar på skokanonen! <3 och jag hoppas verkligen att jag får ett par skor gratis haha , men det kommer jag säkert inte få :c men dom har så snygga stövlar där som jag vill ha .. ååååååååh ! Men det är ju klackar på ... och jag använder inte klackskor bloggis ..

Ska jag kanske ta och börja med det ? :o


puss suzana :*

hahahaha !

Jag dog av garv när jag läste Nikkis inlägg hahhaha ! :D
Åh min lilla klantis ;) du har ju verkligen tur ;) !

Jag slutade klockan fem idag. Tiden gick ovanligt fort idag och det är jag glad över! Imorgon är lyder mina tider såhära !

torsdag: 13:00 - 18:00
fredag: 10:00 - 16:00


Fredagen är nog värst, för de är den längsta arbetsdagen jag har haft denna vecka. Men det var faktiskt roligt och jobba idag för jag pratade ganska mycket med Lotta. Ganska skönt och prata med någon som är 21 och förstår mig. Vi pratade om gymnasiet och skolan ! Hon var en riktig jävla skolkis :o. Idag kom min bror till oss , varför vet jag inte haha ! Men det viktigaste är att jag fick tillbaka min kära lilla data som jag har saknat! <3 Jag kommer nog att blogga mera nu när jag har mina data. Tycker att det är mycket skönare att blogga när man har en bärbar dator, jag vet inte varför men jag tycker bara det haha ! Nu fick ni ett långt inlägg ! :o

Btw! Sofie & Amanda kommer till mig om precis en månad från Eskilstuna! Längtar sjukt mycket! <3

puss suzana :*

ååååååå

Asså hur klantig är jag på en skala från 1- 10??? JO 10!!!

Jag var på väg ner för trapporna för att slänga sopporna och plötsligt så halkar jag och flyger ner typ 10 trappsteg och landar på rumpan. Det gjorde så himla ont och det gör det fortfarande. När jag var framme vid sopprummet så skulle jag öppna dörren och gissa vad jag gör, jo jag träffar mig själv i huvudet med den. När jag väl va inne i huset så smällde jag knäet i sängen :@ allt detta hände mig på 5-10 minuter!!
Jag lovar skulle det finnas någon klanttävling så skulle jag lätt vinna :S

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

//Nikki


Fotografering

Haha i dag var det fotografering i skolan och jag skulle upp vid sju för att hinna göra mig i ordning men jag kom inte upp ur sängen förrän 20 över sju. Jag fick skynda med allt + att jag inte hann äta ordentligt. Själva fotograferingen gick bra, tror jag . Vi fick till och med ta oseriösa bilder vilket var kul.
Nu är klockan halv två och jag är hemma, men börjar igen vid halv fyra och har lektion till fem tror jag.
Ska nog ta och städa lite här hemma för det behövs verkligen xD

För en vecka sen var min tyskagrupp och tyskarna på Öland och när vi var i Kalmar så utmanade Martin mig att klättra upp för en stege och knacka på fönstret. Jag vet inte varför stegen fanns där mitt i stan och även om det fanns en massa folk omkring så klättrade jag upp och knackade på eftersom jag inte trodde att det bodde nån där men jag hade med mig min vanliga otur. Det kom en tant fram när jag knackade xD
så det förklarar bilden :)
//Nikki


*suck* ..

Två dagar till så är jag färdig i skokanonen!


Jaqg längtar tills jag slutar där, för jag får så ont i hela kroippen när jag lyfter på deras bajs-skokartonger ! :c Det ända positiva idag är att jag börjar klockan tolv .. ( som är snart haha! :c ) och slutar klockan fem <:
Jag bloggar mer när jag kommer hem och ska klaga hur mycket ont jag har haha D: kul för er och läsa ! Nästa vecka blir inte bättre :c för jag börjar 06:42 och slutar 15:42. Fattar inte varför 42 -.- Nu får ni önska mig lycka till med dagen .. :c

puss suzana :*

usch!

nej asså .. nej! Jag vill inte praoa mer på skokanonen. :c Skitjobbigt! Man måste gå upp & ner för stegen hela tiden. Lyfta upp 37408713740 skokartonger och dom är tungaaaaaa ! Har ont överallt, speciellt i ryggen .. Buhuhuh ... Inte lätt inte lätt ! :c Men dom är iallafall jättesnälla och sjukt sköna ! Det gillar vi :)

Nu ska jag äta pizza och myssaaaaaa med mig själv !




puss suzana :*

Musik

Nu borde jag verkligen sova med tanken på att jag knappt kom upp ur sängen i morse, men det går inte. Så istället för att sova lyssnar jag på en massa bra musik :)
Det finns tre saker som jag inte klarar mig utan och det är:
* familjen
* vännerna
* musiken
De får mig alltid att må bra!

Jag och Ivanka pratade idag om Afrika eftersom hon ska dit i 3an och nu kan jag inte sluta tänka på det. Jag ska se till att jag i alla fall en gång i mitt nuvarande liv åker dit och bor där i någon vecka för att se hur de har det.
Vi pratade också om vad vi ska göra efter gymnasiet och jag står fortfarande fast vid att åka till något engelsktalande land och jobba som aupair. Mina föräldrar tycker att jag ska börja plugga direkt men jag tänker inte låta de påverka mig.
Nu ska jag läsa Rosemarys baby tills jag somnar :)
//Nikki

Mjukisdag

Det blev en mjukisdag i skolan idag. Klockan ringde vid sju men jag orkade inte gå upp förrän kvart över åtta. Hann bara ta på mig och sätta upp håret. Själva skoldagen var bra. Hade lektioner halva dagen och "Don't drink and drive" resten av dagen.
När jag kom hem blev det mat med hela familjen och jag måste bara säga att jag älskar äta när hela familjen är med. Vi snackade i över en timma om allt och det kändes så skönt. Efter maten blev det plugg och sen promenad med beba(Ivanka). Vi bara gick och gick och hamnade till slut vid McDonalds så vi gick in och köpte Cola och sen godis i godishuset. Nu sitter jag och snackar med tyskarna, som jag saknar.
Idag berättade Elin att det är UP nästa vecka och vi har redan snackat hop oss några stycken om att gå och äga dansgolvet :)
Just nu spränger jag mina högtalare med Kat DeLuna och Black Eyed Peas <3
Min matte lärare QT får stå för dagens bild xD

puss på alla :* //Nikki


PRAO

Jag praoar på skokanonen. Helt ärligt så trodde jag att det skulle vara så sjukt tråkigt så jag skulle dö .. men som tur är så jobbar det inga tanter där och dom är inte otrevliga så tiden går mycket fortare då <: ! jag började klockan 10:00 och slutade 14:45 som är riktigt skönt. Ibland så kommer jag få jobba förmiddag och efter middag. Inte för jag vet vad det är haha :o ! Man får inte göra något speciellt i skokanonen för det finns inte så mycket och göra.

Jag fick ..
- sortera skorna
- sätta på nya prislappar
- slänga kartonger
- hjälpa till och flytta alla skor i lagret


Det var ungefär vad jag fick göra ! :) Man får äta lunch när man vill och man har en timmes rast. Jag åt på donken för skokanonen ligger precis där .. och gissa vem jag såg där ?! jo .. ELLEN TJÄDER :). Hon verkade inte så glad när man såg henne haha ! Hon sa att hon fick skrapa bort tuggumi från marken , plocka soppor runt donken , städa och torka av borden och tvätta toaletterna, usch ! :c Men jag gjorde henne lite sällskap när hon plockade soppor och garvade ihjäl mig haha ! Hon var så söt i den lilla uniformen <: !

puss suzana :*

över trött!

Imorse så vaknade jag upp hemma hos ivanka!

Jag hade jättekul igår med Nikki och Ivanka. (: Dom cyklade upp till mig. Dom bankade på dörren och försökte att öppna dörren! Jag blev faktiskt riktigt rädd haha! Jag var så inne i tv:n och min pudding. :o När dom kom så packade jag mina saker för jag blev tvingad till att sova över med Ivanka & Nikki haha ! :) Vi cyklade ner till willys och köpte ingrendienser till bullar! :D När vi var färdiga i willys så cyklade vi till hemkväll (?) och hyrde tre filmer! En komedi , en drama och en skräck. Vi hann bara se draman och skräcken. :) Jag kommer inte ihåg vad filmerna heter haha! Men dom var iallafall bra. Skräck filmen var dock inte så bra för det händer som i alla andra skräck filmer ... det åskar .. det är mörkt .. det regnar .. det är skog .. det är alltid en som överlever .. ja den gamla visan! Tråkigt tråkigt ! :c Men jag var iallafall sjukt rädd! haha :D Man ska nog inte titta på film med mig ... !
Vi gick och la oss runt ett men pratade till halv fyra om allt och inget .. Och klockan två så ringde en fyllegubbe till oss :o ... :) !

Jag blev väckt av ett mongo som heter Ivanka .. haha ! Runt 09:45 ! Det går inte att väcka mig .. jag kommer fortfarande ligga i sängen i flera timmar! Men Ivankas föräldrars säng är ju såååå mjuk och skön! Och bullar till frukost är ett stort + ! ;)

puss suzana :*

The Gang :D

Jag och Suzz är hos Ivanka och just nu bakar vi bullar och gör fruktsallad. Vi ska kolla på film och snacka en massa och kanske sova om vi får tid för det :P Så the gang har samlats efter två veckor. Vi har lovat varandra att träffas lite mer så att vi inte kommer ifrån varandra :)


Igår var det padling med klassen och det var as kul. Ingen blev blöt så det var kanske lite tråkigt. Vi lekte en massa lekar och skojade med varandra. Jag gillar verkligen min klass och skulle aldrig vilja byta den <3

//Nikki


Down

Baby are you down down down down down,
Downnnnnnn, downnnnnnn,
Even if the sky is falling down,
Downnnnn, downnnnn
Ooohhh (ohhh)

You oughta know, tonight is the night to let it go,
Put on a show, i wanna see how you lose control,

So leave it behind ‘cause we, have a night to get away,
So come on and fly with me, as we make our great escape.

So baby don’t worry, you are my only,
You won’t be lonely, even if the sky is falling down,
You’ll be my only, no need to worry,
Baby are you down down down down down,
Dowwwnnnnn, Dowwnnnnn,
Baby are you down down down down down,
Downnnnn, Downnnnnn,
Even if the sky is falling down,

Just let it be, come on and bring your body next to me,
I’ll take you away, hey, turn this place into our private getaway,

So leave it behind ‘cause we, have a night to get away,
So come on and fly with me, as we make our great escape,

(So why don’t we run away)

So baby don’t worry, you are my only,
You won’t be lonely, even if the sky is falling down,
You’ll be my only, no need to worry,
Baby are you down down down down down,
Dowwwnnnnn, Dowwnnnnn,
Baby are you down down down down down,
Downnnnn, Downnnnnn,
Even if the sky is falling down,

Even if the sky is falling down like she supposed to be,
She gets down low for me,
Down like her temperature, ‘cause to me she too raw degree,
She crawl all over things,
I got that girl from overseas,
Now she my miss America,
I can’t help be her souljah pleaser,
I’m fighting for this girl,
I’m in battlefield love,
Don’t it look like baby cupid sent his arrows from above,
Don’t you ever leave the side of me,
Indefinitely, now probably, and honestly get down like that, be proud of me,
Yeahhhhhh

So baby don’t worry, you are my only,
You won’t be lonely, even if the sky is falling down,
You’ll be my only, no need to worry,
Baby are you down down down down down,
Dowwwnnnnn, Dowwnnnnn,
Baby are you down down down down down,
Downnnnn, Downnnnnn,
Even if the sky is fallïng down


Jay Sean feat Lil Wayne - down <3

Down är den nya låten som jag plågar min familj med :P

// Nikki

yay ! :D:D:D:D:D:D

Jag har pratat med mamma & pappa om ... att ... köpa ... NINTENDO DS ! <3
och guess what ?! (stavning(?)) ...
JAG SKA KÖPA DET IMORGON! <3
typ .. jättesjukt cpglad ! :*


puss suzana :*

Helg igen ! :o

riktigt skönt med fredagar!


Våra fredagar är så sjukt slappa! Två lektioner sen håltimma i två timmar + lunch sen två lektioner till sen idrott och då slutar vi! Gillar fredagar <:

Jag och sara cyklade upp till skokanonen för vi ska praoa där. Jag var berädd på att ställa många frågor men hon ville få bort oss där så snabbt som möjligt .. det kändes så !

Jag: hej .. vi ska praoa här och jag hade tänkt mig fråga lite frågor.
Hon: okej!
Jag: Aa .. när ska vi komma hit och när slutar vi ?
Hon: Ni kan komma klockan tio och sen får vi se när ni slutar, HEJDÅ ! =)
Vi: okej .. ? ... hejdå :o ?


haha lol'z! Fattade inget :o
När vi var färdiga där så åt vi på donken .. mmmmm <3 !

I helgen så händer det väl inte så mycket. Kanske ska på Vetlanda dagarna med Fanny & Sara, men det är inte helt säkrt! Annars ska jag bara va hemma och ta det lugnt.

puss suzana :*

Okej let's sammanfatta

Jag har märkt att det är alltid jag som kämpar för oss men inte nu längre :( jag tänker lägga av ;(


Måndag: Fika med Ramon och några tyskar till
Tisdag: Tyskarna var med på våran tyska lektion och det var rätt så kul. På kvällen samlades vi alla på skolan för att laga mat och umgås. Efter det runt 10 så ville Ramon och Martin springa så jag och Gabbe hängde med dem fast med cyklarna. Det blev en massa snack och skämt och det gillar jag.
Onsdag: Vi drog till Kosta, Öland, Kalmar och älgparken och det vekade tyskarna uppskatta. Det blev volleyboll på Öland och promenad och shopping i Kalmar. Vi utmanade varandra att göra en massa roliga men dumma saker och alla vågade. När vi kom hem träffade vi Edna, Josefin och Jennifer som är deras tysk. Vi drog till Östanå och spelade tennis och efteråt käkade vi.
Torsdag: Vanlig skoldag till två och sen umgänge med Martin, Ramon och Jennifer eftersom de andra hade lektion. Det blev volleyboll och fotboll. Vi fem träffades alla tyskar och svenskar för att spela bowling och äta, men på nått sätt kom vi ifrån varandra. Jag, Gabriel, Josefin och våra tyskar drog till Arena och åt och under tiden vi satt där bestämde vi för att cykla till Östanå och bada. Vi badade, frös och snackade till klockan tio eller halv elva och sen drog vi hem.
Fredag (Idag): Ramon har precis åkte iväg och jag känner att jag saknar honom, Martin som förresten var snygg och Jennifer, men snart åker vi till dem :) Jag ska snart iväg till Östanå för att paddla med klassen. Jag vet inte om jag kommer kunna lyckas hålla mig torr med tanken på att jag inte kan sitta stilla xD
I kväll är det middag med lite folk i Ekenässjön och jag hoppas att det kommer va kul men är inte så säker.

Jag känner att jag har missat lite i skolan, speciellt matte och fysik så det blir lite plugg i helgen. Har inte träffat Suzz på länge och jag har lite grejer att snacka med henne om så förhoppningsvis kan hon va en stund på söndag :) I morgon ska jag i alla fall sova hos Ivanka och det ser jag framemot för jag behöver min beba just nu :)

Jag är fortfarande sjuk och jag börjar misstänka att jag har svininfluensa xD
Veckan har varit hur bra som helst bortsätt från en sak men det tänker jag inte skriva om.

Puss på alla :* //Nikki


 Ramon

 Jennifer

 Martin

 Ramon och Martin

 Jag och Jennifer

 Josefin

Gabriel och Martin




förlåt!

Jag hade en otrolig dålig dag igår .. och nej jag ska inte sluta blogga, var bara helt sjukt deppig hela dagen ! Visste inte vad jag skulle ta mig till , man kan säga att jag grät hela dagen.



Torsdagar är faktiskt lite roliga, för då har vi hemkunskap den sista tiden! Riktigt kul att laga mat med emil för han lagar otrolig god mat! Eller klart han gör ju det ... det är ju jag som hjälper till haha ! ;) Mer så har jag inte att säga ! Det blir ganska mycket pluggande fast ändå inte haha ! Vi får se om jag orkar .. men det måste jag för vi har NO prov imorgon och jag vill verkligen få VG ! Men det kommer sjävklart bli IG/G som vanligt haha ! :)

puss suzana :*

nu har jag tänkt igenom!

och jag har bestämt mig att jag ska sluta blogga.
För jag tycker inte att det är alls kul , sjukt tråkigt.
Mitt sista inlägg :o
Men ni får väl se om Radenka kommer fortsätta ;p

Det var kul så länge det varade!
bye :)

.

alla har sina dåliga dagar.

Riktigt seg med att blogga!

Jag vet att jag har varit riktigt seg med att blogga nu ... !
Ska vi ta och ändra på det eller ? <:

UTEDAG!
VI hade utedag och gick typ 300 mil idag :c var sjutk jobbigt ! Jag har ju världens sämsta kondition och jag överdriver inte. Jag gick typ hundra meter ifrån alla ... med Jonte haha ! Han hade skadat foten/knät är inte riktigt säker. Men jag hängde på sen med Micka och Suzanna! Vi såg kossor ha sex :c Blev riktigt rädd ! Och blev ännu räddare när dom började skrika/ropa eller vad dom nu gör :o Skrek och skrattade samtidigt haha ! Kul var det iallafall men inte för mina ben för dom är riktigt döda och dom vill sova :c



IDOL!
Idag så var äntligen idol! Men jag kommer bara titta på alla audutions (stavning?) för det är ju roligast! Sen kommer det tråkiga :c Jag såg att Kissies lillebror var med och jag blev helt paff ! :o haha  det finns ju sämre än honom och bättre!
Min favorit var lätt Jon, han med glasögonen <:

puss suzana :*

Ramon

Ramon (tysken) kom idag och jag måste bara skriva att han är helt galen fast på ett bra sätt. Jag älskar att han rotar runt i skåpen i köket, men bara så länge han håller sig borta från skåpen där mina kläder är:P Han är sig själv och det älskar jag. Han säger vad han tycker och tar det han vill med andra ord han är inte blyg.
Just nu ligger han i sängen och vilar och jag pluggar, men senare ska han hjälpa mig med tyskan eftersom han är tysk. Snacka om att jag kommer få MVG xD
Jag mår inte så bra som jag önskar att jag gjorde. Har lite feber och väldigt ont i huvudet men en massa andra bra grejer händer nu, så jag orkar inte tänka på förkylningen.
Helgen i Landskrona har varit jätterolig men jag önskar att jag var här i fredags på grund av UP, men man kan inte få allt.  Igår var Ivanka här och berättade en massa smaskiga grejer som hände så jag vet ändå allt och jag måste bara säga att jag älskar prata med henne. Alla tror att vi är syskon eftersom vi liknar varandra och så är vi lika i en massa andra grejen som personligheten. Jag tycker att det är läskigt att man kan likna någon så mycket som man inte är släkt med.
Jag saknar Suzz väldigt mycket eftersom jag inte har träffat henne på mer en vecka!!!


Dagens låt: Kristinia DeBarge - Goodbye



puss på er :*

 // Nikki

:$

Hela familjen är i Ronneby hos min bror. Jag ville inte följa med för då får jag ingen sovmorgon! Så jag sov till ett och dom åkte klockan tio haha (:
Eftersom dom är borta så hade jag tänkt mig att vara lite snäll och städa hela lägenheten och kanske laga mat! Men vi får se om maten för jag kan inte laga mat haha! :D
Imorgon är det skola .. och det vill vi inte tänka på! För då blir man bara deprimerad (iallafall jag!)

Dagens fråga!

Vad tycker ni om hösten?




själv tycker jag att den är mysig <:

puss suzana :*

läs & kommentera ?! <:

jag reklamerar lite ivankas blogg hihi !
bara för att den är så otroligt bra och man blir glad av hennes bilder&texter!


http://iivanka.blogg.se




puss suzana :*

Jelena

Sitter och snackar med Jelena om sommaren och tiden som vi tillbringade i Hultsfred tillsammans. Vi satt uppe jättelänge igår och bara snackade och snackde och sånt älskar jag. Imorse när vi gick upp stack vi till stan för att kolla runt lite och fika. Idag blev jag skjutsad på en cykel för första gången :P det brukar alltid va jag som skjutsar mina kompisar. Vi var också en sväng i Malmö och jag har kommit fram till att jag aldrig skulle vilja bo där.

Hmm undrar hur det var på UP igår ?
// Nikki

Kokosbollar!

Jag hade lust och baka något  för " V för Vendeta " eller något börjar kl 22:30 på kanal tre! Så jag tog och bakade kokosbollar ;>
Jag gjorde dubbelsats, inte ska vi snåla här ! :)

5 dcl havre
4 msk kakao
2 msk vanilj socker
2 dl socker
150 g margarin


Eftersom min kamera funkar inte i min brors data så kunde jag inte lägga ut någon bild så det får bli en "fin" bild från google :<




puss suzana :*

20 saker som du kanske inte visste om mig?

1. När jag var liten så var jag alltid själv.
2. Jag hatar färgen rosa.
3. Jag åker till bosnien varje sommar.
4. Jag har aldrig fått en komplimang av en kille i verkligheten.
5. Jag har dåliga betyg i skolan.
6. Jag är rädd för att hamna i iv.
7. Jag har känt radenka sen jag va nio år.
8. Jag har aldrig gått på någon sport.
9. Jag kan inte ljuga.
10. Jag har försvårt för att säga nej.
11. Jag är väldigt blyg när jag träffar någon för första gången speciellt i bosnien.
12. Jag har dåligt självförtroende.
13. Jag tar åt mig för mycket av negativa komplimanger och för få av positiva komplimanger.
14. Jag har egentligen lockigt hår.
15. Jag blir lätt irriterad.
16. Jag blir alldelse för lätt avundsjuk.
17. Jag sitter förmycket vid datan och förlite framför böcker.
18. I april så sminkade jag mig inte och fixade inte mitt hår på en månad.
19. Jag vill göra en näsoperation.
20. Jag skrattar verkligen alltid.

puss suzana :*

Skåne

Om en kvart drar jag till Landskrona med världens huvudvärk och halsont men det låter jag inte hindra mig. Har precis packat allt som jag ska ha med mig och det blev mycket med tanken på att jag ska vara där 3 dagar. Jag älskar att åka till Skåne på grund av deras dialekt :) de sexigaste killarna är de som pratar skånska ;)
Så dagens fråga:
Har ni någon favorit dialekt?



Kram på er :*

// Nikki


Sjuk! :c

När jag vaknade så kände jag bara hur mitt huvud dunka ! Fy vilken huvudvärk jag hade. Väntade bara på att huvudet skulle explodera. Så när mamma vaknade så frågade hon mig om jag skulle till skolan och jag sa .. Nej inte med denna huvudvärken! Så jag gick och la mig igen till halv ett , börjar redan nu känna att huvudvärken kommer tillbaka :( Men på ett sätt så känns det skönt att vara sjuk ... Jag slipper ju skolan och så är det helg nu .. säger vi haha ;)

Igår hade vi 62 läsare! Yay c:

Idag kommer min kära bror till Vetlanda från Ronneby. Har inte träffat honom på en hel vecka :o så blir väl lite kul och träffa honom igen! Vi kommer att åka till Ronneby på söndag så vi skjutsar hem honom :)

Dagens låt!
Saosin - Changing

puss suzana :*

snart helg igen?!

tiden rinner iväg som bara den! and i like it <:


Det har regnat väldigt mycket idag som är så himla tråkigt! Speciellt när man ska gå hem. Efter skolan så var jag med Bellih! <3 det var väldigt länge sen jag såg den sötnosen! Vi gjorde inte så speciellt mycket. Vi pratade mest om allt och inget och kramkalas hade vi ! <: Tack för att du kom <3

Snart så är det helg och jag längtar! Ska kanske till Ronneby på söndag och hälsa på min bror.


Dagens fråga!
Är ni rädda för svininfluensan?
Varför / varför inte ?


puss suzana :*

Sjuk :(

DAMN DAMN DAMN!!! Jag håller på att bli riktigt sjuk och DET ÄR INTE BRA!! Hela familjen ska till Landskrona i morgon och jag vill verkligen med och nästa vecka är tysken här och då ska jag göra en massa grejer med honom. Jag har ont i halsen, huvudet, magen och så är min näsa täppt :S jag ska göra allt för att hålla mig frisk.
Just nu ska jag dricka upp mitt te och lägga mig i min sköna säng med hörlurar i öronen.



Haha jag kom på en grej när jag skrev te :P Varför ska mammor från Balkan alltid koka te åt oss när vi säger att vi är sjuka eller varför ska pappor alltid be oss smörja in oss med rakija (en sorts sprit) när vi säger att vi har ont i ryggen eller knäet? xD
Gud vad jag älskar Craig Davids låtar :) de är så lugna och texterna är så fina. Jag har aldrig innan tänkt på texten i en låt men min beba(Ivanka) har fått mig att välja låtar efter dem.
Jag saknar Bosnien och mina släktingar så himla mycket och därför ska jag lägga in lite bilder från sommaren.

 jag och Ivana (kusin)


 jag och Sladja (kusin)

 Nikola, Ivana och Pedja

 jag och Davor (kusin)

 brorsan



Gud vad jag saknar alla!!


Ohno / Ohyes

eftersom jag inte har något bättre att göra så gör jag Hiss & Diss lista ! :)

Ohyes :

Syskon som flyttar - Visst är det tråkigt att dom flyttar ... men om dom flyttar till en större stad så är det ju kul att åka bort från tråkiga vetlanda och åka till en ny spännande stad!

Laga mat - Jag tycker faktiskt att det är jätte kul att laga mat! Speciellt med kompisar och verkligen inte på hemkunskapen. För där snålar dom skit mycket med ingrendienserna :c

Höst - Det är mysigt med höst. Speciellt om man har en pojkvän. Och så är höstskorna så himla snygga ! :D

Ohno :

Skolan - Skolan är bara jobbig nu, med mycket läxor & ingen fritid. Plus så har man inte fått några nya kompisar.

Vetlanda - Fy så tråkig stad säger jag bara .. Händer ju absolut inget här.

Bilddagboken - Ytligaste sidan! Fattar inte varför jag är medlem där. Man mår ju dåligt pga Bilddagboken.




puss suzana :*

Lady

Heej alla :)

Just nu sitter jag och renskriver min och Elins "spökhistoria" och jag måste säga att den är riktigt bra. Resten av NV borde se upp ;) Ur högtalarna hörs Crossfire - Lady och jag njuter av att jag mår bra.

Kom hem från skolan vid ett eftersom jag hade rast till fyra och sen TK. Passade på att dammsuga och damma lite här hemma och precis när jag skulle ställa in dammsugaren kom min mamma hem från jobbet. Hon såg väldigt trött och dyster ut men när hon såg mig med dammsugaren i händerna blev hon glad, eftersom hon visste att jag hade städat. Jag älskar göra mina föräldrar och kompisar glada med små grejer.
I dag bestämde jag, Elin, Johanna, Linda och Anja att vi ska ha en tjejkväll med bastu och bubbelpool nästa fredag och det ser jag framemot :)
Suzz la in en bild på sig idag och jag tänker göra sammma sak, så att ni vet vem som är vem.
puss på er :*

 // Nikki

hmm ? ..

skolan behöver vi inte prata om för den är ändå tråkig <:

Anna pratade med oss idag om gymnasiet om alla linjer och jag vet helt ärligt inte vad jag ska välja! Jag vill gå på Hotell och resturang men det är ju inte i vetlanda, isåfall ska jag gå på handel ... eller vad tycker ni ? Jag har verkligen ingen aning vad jag ska välja och snart får jag panik! Åhh ...
Iallafall .. efter skolan så var Amanda hemma hos mig för hon hjälpte mig med läxorna haha <: btw .. tack för hjälpen. <3 Det blev inget långt inlägg för inget speciellt hade hänt idag.

Jag kom på en sak!
Det känns som att jag är bloggaren på dagen och Nikki är bloggaren på kvällen haha ! <:



puss suzana :*

I know you want me

Jag är glad men vet inte vrf.....

Dagen började med en väl behövd sovmorgon eftersom jag la mig väldigt sent igår.
Hade tre lektioner i dag och den längsta var två timmar och den kortaste en och en halv, så ingen rolig dag om man kollar på det. Milesson satt framför mig på fysiken så jag passade på att rita lite på honom xD
På fredag åker jag förmodligen till Landskrona med päronen. Ska äntligen få träffa min underbara Jelena :) jag är lite sur eftersom det är UP på fredag och jag har verkligen sett framemot den men jag säger inte nej till Landskrona.

Sitter och pluggar biologi och för exakt en minut sen kom min fina mamma in med godis till mig. Hon sa att godis är bra "bränsle" när man pluggar :P I love min familj :)



One two three four
Uno dos tres cuatro

I know you want me, want me
You know I want cha, want cha
I know you want me
You know I want cha, want cha


 //Nikki

Basmix.

Jag vaknade halv åtta som jag inte skulle ha gjort, men jag älskar att sova ! speciellt när man blir väckt på morgonen så tänker man .. " bara fem minuter till " men det råka visst vara en halvtimma till för mig idag haha! Orkade verkligen inte fixa mig så tog på mig något skräp och satte upp håret i en knut och cyklade ner till skolan klockan 08:10 med Amanda :)

Tiden gick fort som vanligt! De är för jag tänker : 30 minuter kvar ... 15 minuter kvar ... 5 minuter kvar ... lektionen slut! Funkar faktiskt. Iallafall för mig :)

btw! Jag pratade med min lärare om att sluta på tyskan .. och gissa vad ? ...
JO DET FICK JAG ! :D
Blev jätteglad :) Nu behöver bara rektorn godkänna det ! :)

redan höst ... usch ...

puss suzana :*

RSS 2.0