Tristan & Isolde

Jag tittade nyss på en film på femman som heter Tristan & Isolde.
Det är en film från förr i tiden .. typ 1200 talet eller något liknande.

Tristan är en vanlig kille från en liten by. Sen han var liten har han alltid varit en krigare. En dag när han krigade så blev han förgiftad av en man som skar honom rakt över bröstet. Alla trodde att han dog så dom la honom i en båt och lät båten flyta över havet .. Han kom fram till Irland och en kvinna som heter Isolde hittade honom. Hon höll honom gömd och dom hade lite kärlek på gång där. Men en dag så hittade några män hans båt så han var tvungen att fly från Irland och åka tillbaka till England. Han bad henne att följa med men hon kunde inte för hon skulle bli bortgift till någon man i England.

Efter en lång tid så var Tristan med i något "krig" som alla kunde se eller så. Tristan vann hela grejen och han vann inte något för sig själv utan Isolde skulle gifta sig med Tristans bästa vän eller något liknande. Tristian visste inte att Isolde var en prinsessa för hon ljög för honom och sa att hon hette något annat. Han blev helt förkrossad när han visste att det va hon och samma sak för henne , dom var ju trotts allt förälskade.

Isolde kom fram till den byn som hennes nya man levde i. Hon var så olycklig hela livet .. Men inget stoppade henne ifrån att träffa Tristan. Dom hade en affär tillsammans. Ingen visste om det tills en man i byn såg dom att Tristan gav ett armband till Isolde. En natt så träffades dom ute i skogen vid en bro. Denna man som såg Tristan gav ett armaband till Isolde sa det till alla sina män vart dom skulle träffas .. så dom blev upptäckta och allt slutade illa! Det blev ett krig pga Isolde och Tristan träffades i smyg. Många blev skadade även Tristan .. Han klarade sig inte så han dog .. Hon begravde honom där dom allti brukade träffa varandra.

Filmen är väldigt bra och jag älskar filmer från gamla tider! Jag försöker iallafall förklara vad filmen handlar om. Ni kommer säkert hitta väldigt många fel haha men jag hoppas att ni fattade något :) Måste bara säga att Tristan är väldigt snygg i filmen ! ;)



puss suzana :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0