Världens bästa lillebror ;)

Shit jag kan inte fatta att det är en månad sen jag kommit hem från Bosnien. Tiden har gått väldigt fort och det gillar jag. Om exakt en vecka kommer Ramon som är från Tyskland. Alla som läser tyska i 2an har utbyte med Tyskland. Jag ska ha en kille hos mig i en vecka och i november åker jag till honom.

Skolan har varit dryg men ändå rätt så rolig. Hade religion sista lektionen och jag råkade sätta mig längs fram så jag kunde inte sova :/ Jennifer gjorde olika frisyrer på mig i stället :) En massa plugg efter skolan blev det och min lillebror tyckte synd om mig så han gjorde pannkakor med nutella och oboy till mig. Världens bästa lillebror har jag :)
Tummen upp för sovmorgon i morgon :D

Nikki

Sista augusti!

tänk att det redan är sista augusti ... sista sommardagen ...


usch .. skola idag! Men jag jag lever fortfarande. Tiden går fort när man har roligt :)

- klf
- idrott
- kemi
- tyska
- lunch
- so
- so


Fy så många läxor vi har fått! Förstår inte hur jag ska klara mig i nian ... Jag har funderat mycket på att hoppa av tyskan för jag klarar verkligen inte av det. De är helt enkelt försvårt för mig. Hur mycket jag än pluggar så klarar jag inte av G, så det är lika bra att jag slutar än att ge allt jag kan för inget! Too bad men sådant är livet!
Läxor läxor läxor ... usch ... gillar verkligen inte skolan! Längtar redan efter helgen! Då blir det kul :)
Nu ska jag gå lite och plugga och senare idag så kommer Nikki att uppdatera våran blogg och höra om hennes dag :D

ärligt talat så saknar jag min bror , liksom ... vem saknar inte sitt syskon när den har flyttat hemifrån?
Längtar efter att åka med Nikki till Ronneby :D


puss suzana :*

Superwoman

Jag tror att jag är en superwoman...


Jag och Suzz pratade i går om skolan och kompisar och då sa hon att hon inte pluggar mycket eftersom hon vill hinna va med alla sina kompisar. Det fick mig att fundera lite och det var det jag tänkte på hela dagen. På nått konstigt sätt hinner jag med allt.

I helgen har jag:
Sovit över med Suzz
Träffat en massa människor
Varit på stan
Hjälpt brorsan med reklamen
Varit i Skede
Varit på 18 års fest
Varit ute och gått
Pluggat tyska, svenska, biologi och gjort PowerPoint på tyska och inte bara pluggat sådär utan lärt mig nått också
Sovit 8 timmar varje natt
Lagat mat
kollat på filmer
städat mitt rum

Även om jag ibland blir trött så sätter jag mig inte ner utan fortsätter i samma takt. Livet är för kort för att bara sitta och vila. Jag har haft en underbar helg och det är för att jag är som jag är och jag tänker inte ändra mig.

Eftersom Suzz skriver puss så tänker jag skriva kram, så
Kram på er

Nikki

ny design.

Igår så var ju det Melles 18 års fest ! Vi gick från lägenheten klocan 18:45 till Anja. Vi fick skjuts av Milan (Anjas pappa ) till Melle. När vi kom fram till lokael som Melle hade uthyrt så träffade man på några sötnosar! Bellma, Aida och Melle. Senare kom Alma, Jonna och Marica (?) . Vi dansade lite , åt , sjöng osv. Riktig god mat & tårta måste jag säga! Lite senare så började festen påriktigt ... vi dansade KOLO (!) älskar den dansen ! ( För er som inte vet så är det en balkansk dans ) Haha , ni skulle bara se dom svenska tjejerna! Där fick man sig ett gott skratt :) När svenskarna gick så gick vi alla ut och rökte vatten-pipa! Riktigt nice är det måste jag säga! Love it <: Endel började frysa så dom gick in, då var det jag, Alma och Melle som var kvar och rökte färdigt. Pratade om allt och inget ... som vanligt. När röken tog slut gick vi in och snackade om allt möjligt, hahaha! Ivanka började må dåligt under festen :c krya på dig sötnos! <3
Bilder kommer sen, för jag har inte fått några bilder än.

Jag hade riktigt kul, hur hade ni det?

btw, ny design! Hittade den på någon blogg <:

puss suzana :*


Nice!

Idag så vaknade man klockan tio! Radenka sa att jag sov som en stock för hon sa att jag sov så djupt så hon inte kunde väcka mig haha! :)
Efter vi åt frukost så var vi ute och cyklade och delade ut reklam! Innan vi blev färdiga så började det spööööregna! inte mysigt inte mysigt ... vi blev ganska snabbt färdiga.
När vi var färdiga så cyklade vi upp till mig och skulle hämta kläder, smink osv. för Melle fyller år idag ! Måste fixa oss fina haha ! :)
Mysigt att träffa mamma och pappa en liten stund för har inte träffat dom på hela dagen sen igår eller så. När vi var färdiga hemma hos mig så cyklade vi ner till stan och skulle köpa lite flera presenter till Melle. Vi säger inte vad vi köpte haha ! ;)
Nu är vi hemma igen ( hos Radenka ) Vi väntar på Ivanka så vi kan börja fixa oss, sen ska vi till Anja och efter det så drar vi till festen!
Vi får se om det blir några bilder, men de blir det säkert! :)
Kommer att övernatta här igen, det är nice!

Just nu så sitter Radenka och pluggar ( som ni ser på bilden , haha! )
medans jag sitter här och nördar mig lite vid datan!



puss suzana :*

Jag är snäll

Inget roligt hände i skolan förutom att jag, Elin, Jennifer och Jasmin bestämde för att va och kolla på film ute i skogen hos Jennie. Suzz messade och klagade på att hon var sjuk så jag stack till henne efter skolan och övertalade henne att hänga med oss. Jag menar ingen ska behöva vara själv när man är sjuk.
I alla fall så åkte vi dit vid sju och började med att rida Jennifers hästar. Jag red inte eftersom jag ramlade senast jag gjorde det och slog ihjäl mig rätt så ordentligt. Innan vi kom bakade Jennie kladdkaka så efter ridninggen gick vi in och åt den och kollade på 17 again. Det räckte inte med en film så vi kollade på en till och till den åt vi en massa popcorn.
Vi skrämde också livet ur varandra. Vi befann oss i ett stort hus ute i skogen och så fort det hördes nått hoppade vi till och skrek. Jasmin passade ocskå på att skrämma oss lite extra när vi var på toa, men han var nog mest rädd av oss alla xD
Suzz red för första gången i hennes liv och hon älskade det. Nu kan hon inte gå eftersom det gör ont mellan benen, säger hon...
En massa skratt och mys var det och det gillar vi :) och en del somnade också... nämner inga namn men ni vet villka ni är :P
Tack för en underbar kväll <3


Jag har kommit fram till att jag ska börja klä mig som en hip-hopare eftersom jag trivs i den stilen
btw så är det fest hos Melle imorgon eftersom hon fyller 18 :) ETT STORT GRATTIS TILL HENNE <3



 /Nikki


Ännu en dag!

skola igen!

ännu en dag i skolan!
men dagarna går faktiskt riktigt snabbt !
lite läskigt är det ju ... redan helg snart ju ! och där har man massor med planer! är fullbokad hela helgen , nästa helg med och helgen där på också! :) skojskoj!
blev lite sur på våran hemkunskaps lärare ... för hon tog min mobil och vi hade inte ens börjat lektionen! ( hon är nog rasist haha ! )
har lite huvudvärk och feber så vet inte om jag kommer att komma till skolan imorgon men vi får se!
slipper ju läxföhören och så <:
just nu så sitter jag och camar med väldigt många!
riktigt kul faktiskt.

Dagens låt: Remy Zero - Save Me

puss suzana :*

2012

Okej jag har överlevt en oerhört seg dag i skolan yey :) hade sov morgon till nio men slutade inte förrän fem. I alla fall så blev det fika med Ivanka direkt efter att jag slutat och under tiden vi satt på Cecil kom Josip och Stefan, så vi va med dem i någon timma.
Stefan snackade om att världen kommer gå under 2012 och det fick mig att fundera på livet. Jag menar varför ska jag plugga varje dag om jorden kommer gå under om tre år? Varför lever jag inte livet i stället? Men självklart är det inte säkert att det kommer va så, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra och om jag verkligen ska tro på det. Jag vet inte om jorden kommer gå under men, jag tror att nått kommer att hända i alla fall. Jag hade tänkt plugga ikväll men efter snacket med honom så ska jag ha en ta hand om mig själv kväll i stället :)
Gud vad jag önskar att jag befann mig nånstans långt borta härifrån på någon strand...
Kommer jorden gå under 2012 eller är det bara skitsnack?


 Nikki


Hemskt!

Hoho !

Usch vad dagarna går snabbt !
redan en vecka sen jag började skolan och det känns verkligen inte så.
tiden går jättesnabbt och det är jag glad över, för då blir det en dag närmare skolan ahaha :)
Idag så fick jag massor med läxor som jag inte har än börjat med och klockan är 22:18 :$
men dom får väl göras i sängen, mycket mysigare då ! <:
Jag ville inte vara hemma och jag saknade Radenka alldeles förmycket så jag stack hem till henne med mamma!
Vi tog en lååååång promenad och det kändes så otroligt skönt! + så är det alltid mycket roligare att gå med två kompisar som jag gjorde Ivanka & Radenka. Märkte att det var väldigt många som tittade in våra rumpor som Radenka säger haha !

btw ...
Min bilddagbok har blivit borttagen igen av en liten rasist så ni får gärna adda den!
SUZANAA @ bdb!


puss suzana :*

Promenad :)

Visste ni att regelbunden promenad bidrar till bättre sömn och förbättrar de mentala funktionerna. Depression som många lider av kan nämligen också motverkas av promenad :)


I alla fall så gick jag Ivanka och Suzz en ganska så stor runda idag. Ivanka kände för att gå så hon fick med mig och Suzz. Vi snackade och skrattade en massa som vanligt. Vi märkte också att det var många som kollade in våra rumpor ;)
Just nu så plggar jag biologi och lyssnar på
Akon feat David Guetta - Sexy bitch

 // Nikki

Bilder från då

Suzz och Nikki




Suzz, Ivanka, Aida, Melle & Anja


Hej hej

Vi är två tjejer som heter Radenka och Suzana och vi har tänkt ha den här bloggen för att skriva om allt möjligt. Vi är 17 respektive 15 år och vi umgås väldigt ofta. Vi är serber fast vi kommer från Bosnien. Vi kommer blogga om vad som händer i vårat liv och om andra grejer också. Vi är väldigt galna och det kommer ni märka på våra bilder. Namnen Ivanka och Anja kommer ni se väldigt mycket i våra inlägg eftersom vi spenderar det mesta av våran tid med dem. Vi har alltid kul när vi är med varandra eftersom vi alltid hittar på en massa bus. Vi har aldrig bråkat med varandra och förhoppningsvis kommer vi aldrig göra det. Vi är ganska olika varandra men ändå lika.

Radenka Nikic
* 17 år
* går NV programmet
* bor i Sverige sen 8 år tillbaka
* älskar sina kompisar
* älskar att jogga och va ute och gå
* har en lillebror
* är kuratorn åt alla sina kompisar
* älskar att lära känna nya människor
* är lite kill aktig
* skiter i vad andra tycker om mig
* älskar att vara i Bosnien
* är klantig
* gör och sen tänker
* har alltid ett leende på läpparna oansett vad


Suzana Nikolic
* 15 år
* född i Sverige
* går i 9:an
* har en storebror som är 19 ( som förhoppningsvis flyttar hemifrån snart! )
* älskar att umgås med kompisar
* är alltid mig själv och säger alltid vad jag tycker
* älskar att vara i Bosnien
* skrattar dygnet runt
* kan vara envis
* gör alltid mitt bästa 
Suzana (Suzz) NikolicRadenka (denka, denki, rada, nikki) Nikic




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0