Trött

Jobbig dag som bara den!

Jag somnade runt tre på natten, så himla jobbigt. Och jag försov mig till åtta så mamma skjutsade ner mig till skolan.
Vi hade bad som första lektionen, vilket är hemskt. Omklädningsrummen var fyllda i badhuset så jag och några tjejer gick till ett annat omklädningsrum. Det var många sjuor som stog och väntade på deras lektion för dom skulle ha bad/idrott och jag gick ju med handduk (vilket inte var smart) och självklart råkade jag visa min rumpa! Lite svårt och förklara hur, haha! Men pinsamt var det.

Jag var sjukligt trött hela skoldagen och sov lite på alla lektioner. Vi har matteprov på onsdag om geometri och lite procent(?) och jag vet att jag inte kommer klara av det själv så jag frågade Radenka om det är okej att jag sover över hos henne för jag kommer ha så himla mycket och plugga och kommer behöva hennes hjälp väldigt mycket, har ju inte ens börjat. + så har jag omprov i idrott samma dag! Ännu jobbigare. Jag ville ta hem pappret så jag kan plugga på det jag hade fel på men självklart säger hon nej för hon tror att jag ska säga till alla vad som kommer på provet, fuck her, så jag får plugga på hela häftet igen! Blir så sur på henne -.- Och jag har inlämningsuppgift i idrott också om när man ska bo på fjällen eller vafan det var. HEMSK VECKA! Längtar till helgen då jag kan chilla. Vi har prov varje vecka fram till jullovet! Åh ..

Däckade när jag kom hem, som jag gör väldigt ofta nu för tiden! Somnade vid fem och vaknade sju. Love to sleep!

/s

Buhu

I natt sov Linda hos mig och det var så skönt att vakna med nån som är lika trött som en själv :P Vi funderade på att inte gå på första lektionen men vi kom upp ändå på nått sätt.
Skolan var rätt så okej faktiskt med tanken på hur måndagar brukar vara. Engelska lektionen var väldigt interessant och därifrån kommer bilden också.
Nu blir det varma mackor, te och trafikuppsats.
Puss på er :*
//Radenka

Gustav och jag

Made in Yugoslavia!

Den filmen är verkligen för alla människor som kan serbiska/kroatiska/bosniska ! Annars så fattar man inte filmen.

Draco, Saro och Petar, från 1965 i Serbien, deras resa till Sverige och deras liv där fram till 1992, inbördeskrigets år. Berättare, fast det till en början döljs skickligt, är Petars son Mihajlo, en pojke betydligt vuxnare än sina föräldrar och farbröder. Mihajlo vill bli författare.
Bakom det uppsluppna och hektiska tempot är Made in Yugoslavia en identitetsfabel, och en övertygande sådan. Mihajlo, invandrarpojken som varken är riktig svensk eller riktig serb lägger pussel med sin härkomst, ”Jag skriver bara om hur det känns att vara jag, ingenting jag valt själv”, säger han när hans familj misstänksamt granskar hans manus. I centrum står Mihajlos egocentriske machopappa Petar och hans teatrala försök att ta livet av sig i familjens Sollentunagarage när kriget bryter ut och deras serbiska hus ockuperats av kroater. Allt ses med Mihajlos ögon.


Denna filmen påminner mig om min familj så himla mycket! Och dom säger så himla roliga ord när dom blandar ihop serbiska och svenska! :)

Petar spelar mycket - Min pappa med
Petar kan inte bra svenska - Samma sak med min pappa
Petar svär som bara den! - Min pappa med (men vem gör inte det från balkanen?)
Petar och hans familj blandar svenska och serbiska - Våran familj med
Mihajlo översatte allt på svenska till serbiska - Det gjorde min bror med.

Det finns så många likheter! Lite läskigt faktiskt ;) Filmen får mig och längta ner till Bosnien!


Detta är början på filmen. Den visar "hela filmen" Men animerat. Hoppas ni förstår hur jag menar. (Filmen är inte animerad) Jag hittar inget annat klipp om filmen, tyvärr!




/s

Radenkas place!

Jag sov över hos Radenka igår efter vi var hos Ivanka. Vi gick och la oss vid tolv tiden! Jag var ganska trött men kunde inte sova vilket var sjukt jobbigt! Så jag satt och smsade med mli och sofie haha! :) Så jag somnade runt tre! ...

Radenka väckte mig 10:30 och jag ville sova meeeeer haha! Men vi skulle dra till Karlsson och handla lite där :) . Dom har faktiskt rätt snygga kläder där även om många inte tycker om den affären. Så nu vet jag faktiskt vad jag ska ha på mig på nyåret! Och jag måste bara till lägga att Radenkas pappa är så sjukt rolig, haha! Kan tänka mig och bo med dom , man har ju aldrig tråkigt med dom :) .

/s

Ivankas place!

Igår vaknade jag 15:30 , skönt som fan! Ivanka ringde mig 20 minuter efter och frågade fall jag ville komma hem till henne med Radenka och Anja och självklart säger man ja! Anja kom inte, hon var upptagen med något annat så det blev bara jag , Radenka och Ivanka. Vi gick till Willys och skulle köpa ingrendienser till en smulpaj med bär i :). På Willys träffade man Nellie och Didde :) .

Vi bakade och efter det satt vi och tittade på tv. Vi tittade på några barn som sjöng och tävlade mot varandra. Jag har ingen aning om vad programet heter men Ulrik var bra! :) Vi spelade kort med, riktigt länge sen man gjorde det! 7:an spelade vi! Kulkul <:

/s

I think I'm a guy...

åååå gud vilken kväll det var igår! Jag kan inte ens förklara den med ord :O så bilderna för tala istället :)

















det där är 13/305 bilder //Radenka

troett_chey_94

Skolan tog verkligen livet av mig idag! Även om jag inte gjort något , haha!

På svenskan så skulle man läsa ut en bok tills idag och sen så skulle man göra vg/mvg delen men jag hade 250 sidor kvar så jag gjorde inte det så jag får väl bara G i svenska i år med haha! Men det kvittar för mig <:

Efter svenskan hade vi bild och jag orkade verkligen inte göra något så jag gick runt till alla och störde dom och rapade haha :(

Håltimma i en timme och 40 minuter tror jag. Gjorde inte ett skit där heller, bara satt och åt glass!

Engelska efter hålan, gick in i ett litet rum och skulle läsa, men orkade inte så satt och snackade med folk som var där, haha!

Matte efter engelskan och gjorde bara en uppgift sen satt jag och gjorde fula miner åt alla  :(

Idrott sista lektionen, orkade inte ta med mig kläder så jag hade idrott i mina vanliga kläder haha! Dock så var jag mjukis klädd idag så hon såg ingen skillnad :D

Såhär ser mina fredagar ut! Skitjobbiga :o
Var så trött så jag sov från 16:00-21:15 !

/s

Stamp on the ground :)

Heej bloggen och alla människor :)

Jag är jätte trött och jag har så förbannat ont i armen pga sprutan MEN jag är happy och jag är taggad. Det är UP som gäller ikväll med Anja, Jasmin, Natasha, Emma och en massa annat folk. Om ca 2 timmar ska jag till Anja för att börja kvällen och jag längtar. Det är maskeradtema ikväll och jag tänker inte säga vad jag och Anja ska klä ut oss till, utan ni får se när jag lägger in bilderna.
Puss på er :*

//Radenka

Linda och jag på förra UP

Studiedag!

Idag så var jag med Radenka. Vi bakade någon paj med frukter i, mums säger jag! Samtidigt så tittade vi på den nyaste skräck filmen Paranormal Acivity. Radenka somnade medans jag satt där och var bara lite rädd! Men dock så var den väldigt dålig, tycker jag! Kunde varit bättre :)

Vi cyklade till stan med! Jag köpte en töjning, 5 mm! Jag försöker trycka in den i hålet men inte så lätt när det gör ont! Men jag försöker. Sen töjde jag mitt vänstra hål med 4 mm :) Woho! Kommer vara som fan haha men w/e!

Imorgon är det skola igen .. verkligen inte kul! Men min studiedag var väldigt bra!

/s


Paulo Roberto

Igår var Paulo Robert på Withala. Och grrrr vad snygg han är!

Han började prata om sitt liv när han var yngre, ungefär när han var 17 år. Sen började han prata om vad som är viktigt i livet osv. Jag vågade knappt gå fram till honom och fråga om autograf och en kram men Agneta peppade mig och sa att jag skulle göra det, liksom .. vad har jag och förlora? :)



/s

we are all stars

Jag lever, jag lever och jag mår bra!

Det är så att jag har tatt svininfluensa vaccinet idag och jag känner inga biverkningar, eller inte nu i alla fall. Jag var riktigt nervös när jag stod i kön eftersom folk har svimmat på grund av den men jag kände ingenting när hon stack mig, så jag klarade mig utmärkt. Jag hoppas bara att  jag mår lika bra i morgon som jag gör nu för jag har massor med grejer som ska göras. Vi har studiedag i morgon och jag vill gärna kunna göra allt som står på min "to do list".

//Radenka

 


Rubrik

Like a gift from the heavens
It was easy to tell
It was love from above that could save me from hell
She had fire in her soul
It was easy to see
How the devil himself could be pulled out of me
There were drums in the air as she started to dance
Every soul in the room keeping time with their hands
and we sang

Santana feat Chad Kroeger - Into the night



//Radenka

Gledam te gledam i brojim dane jedan po jedan

Kvällen igår började hos Anja med Ivanka, Jennifer, Jasmin, Victoria, Suzz och Elin där vi kollade på Twilight och åt min goda äpple/blåbär/hallon paj. Klockan kvart i sju drog vi ner saga bio och kollade på New Moon.
Jag faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om den. Det var inte så att den var dålig men jag tycker att Twilight var mycket bättre. Jag längtar fortfarande till fjärde filmen eftersom jag tycker att den fjärde boken är bäst.

Nu ska jag sätta på musik och leta reda på engelska boken för att plugga lite.

 

 

//Radenka


And so the lion fell in love with the lamb

Jag hade det tredje och sista provet för veckan idag och det är så himla skönt. Jag har pluggat varje dag sen jag kommit hem från Berlin och nu när jag inte har nått känns det konstigt. Jag har inte gjort så mycket idag förutom gymmat med Ivanka. Nu ligger jag i sängen och kollar på Glee som faktiskt är bra :)  I morgon är det New moon som gäller med tjejerna och Jasmin och jag längtar.




//Radenka

21:18

Jag gjorde precis det jag inte skulle göra!

Jag försov mig idag! Det förvånar mig inte att jag gjorde det. Jag hade bara en alarmklocka på och jag brukar ha tre. Så ... jag hörde inte att min mobil ringde! Jag vaknade lite efter 08:00. Jag fick panik och visste inte vad jag skulle ha på mig eller göra med håret! Jag tog det som var på stolen och satte på plattången och plattade lite snabbt men sen tänkte jag till att jag inte behövde stressa för vi hade vikarie idag på basmixen så hon skrev kanske inte upp att jag kom försent? Dock så kom jag bara 15 minuter försent och ingen gjorde något så jag tyckte inte att det spelade någon roll.

Haha! Det hände en sjukt rolig sak idag på lunchen. Jag skulle gå och slänga min mat och dom som känner mig irl så vet dom att jag rapar 24/7 och nu så gjorde jag det framför en invandrar tjej och ni skulle bara se vilken min hon gav mig! Åh fyfan vad jag och Suzanna garvade ihjäl oss. Jag låg ner på golvet och garvade ihjäl tills mina tårar kom! Vi såg henne när hon skulle ut och hon gav mig samma min igen och bara stirrade på mig!



/s


Tik Tok

På fredag är det den 20:e vilket betyder att jag och åtta personer till ska kolla på NEW MOON!!!!
Jag brukar inte fastna för filmer så värst mycket men jag är kär i Twilight böckerna och filmerna (Robert Pattinson)...

Aja nu ska jag plugga till tyska provet imorgon :( tror inte jag kommer lyckas eftersom mina tankar är långt borta från boken men försöka kan jag alltid.


Veckans låt: Flo Rida feat Akon - Available
Sean Kingston feat Good Charlotte - Shoulda let you go
Veckans bok: Solens diamanter av Nora Roberts

random bild från Berlin


Far away :(

VI ÄR BÄST !!!!!


mums.

Fredag den 13 igår. Jag själv hade ingen otur förutom att jag fick IG i två ämnen, men det visste ju jag redan om så det var inget speciellt. Skolan var tråkig som vanliiiiiigt. Igår när vi hade idrott så var jag jättesäker på att jag hade min mobil med mig i jackan men när jag kom hem så märkte jag att den inte var där :o Så mamma skjutsade ner mig till idrotts hallen och jag letade efter min mobil men hittade den inte .. men jag hittade något annat! Jag hittade Ellens mobil och plånbok , haha :) När jag kom hem så ringde mamma till min mobil och den var visst i mina mjukis byxor .. 8-)

Jag åt mat sen kladdkaka och precis efter det så ringde Radenka mig och sa att jag kunde komma ner till henne. Jag tog självklart med mig min data till henne. Efter en timme så åt jag , Radenka , Ivanka och Karro pizza på Ofrat. Vi hade väldigt kul och skrattade som bara den! t.ex !
Ivanka: Hörru, nu gick du för långt va?!
Jag: Nej, jag står fortfarande kvar ;)

Det var så mycket roligare än vad det låter, haha :) Efter ett tag kom Anja och vi började snacka om 2012 och svininfluensan/vaccinet. Jag själv vill inte ta den för jag kommer inte precis dö utav influensan, nog big deal! :)

När vi åt färdigt pizzan så var vi faktiskt tvunga och gå till willys pga mig haha. Jag måste bara ha Geisha and that's it! Vi alla gick hem och jag gick hem till Radenka för jag skulle sova över där. Hon somnade ganska snabbt och tidigt runt 23:00 medans jag gick och la mig 00:10 och var på datan och camade med många like always :)

Imorse vaknade jag 12:00 och man hittade ingen Radenka i sängen. Som vanligt så vaknar hon alltid först medans jag chillar och slappar i hennes säng B-) me like! Åt frukost sen kom Ivanka och tog några av Radenkas kläder och nu sitter jag här :)



/s

YES

Ny design som ni ser. Tyckte att den andra var så gammal, tråkig och ful heh.

what do you think ?


/s

juste!

Jag fick ju reda på mina prov som jag hade förra veckan och några veckor sedan!

Fysik - IG
Idrott - IG
Musik - VG

Visste ju redan att jag skulle få IG i fysik och idrott, mina värsta ämnen <: Äsch, skitsamma :D

/s

Töjt till 4 mm!

Har inte bloggat på ett tag och det kan bero på att jag inte har haft något kul och berätta men nu kommer det små händelser som har hänt dom senaste dagarna.

På lunchen så köpte jag en töjning (4 mm) av suzanna och pengarna ska hon få imorgon <: Det var inte alls svårt och få in den, det är mycket svårare att få in en trea än en fyra! Inte så speciellt stor skillnad men w/e :)

Idag så besökte alla nior i vetlanda gymnasiet! Spännande. Själv så besökte man HP ( Handel ) & BF ( barn & fritid ) Jag ska välja BF har jag bestämt. Anledningarna är att jag har tänkt och bli en kurator , yesyes ! Och några utav mina närmaste vänner hade tänkt sig att gå där! Hoppas verkligen på att jag kommer in där, och självklart mina underbara vänner amanda, martin och emelie! Det är bara 30 personer som kommer att hamna i BF .. lite sådär smått nervös är jag!

Alla nior, vad hade ni tänkt er att gå ? :)





/s


H1N1

Jag bestämde mig för att inte gå till skolan idag eftersom vi har temadag eller vad de nu kallar det. Jag har fyra prov nästa vecka så istället för att gå till skolan och kolla på film eller gymma har jag stannat hemma för att plugga.

I morse var jag på sjukhuset för att ta vaccin mot livmoderscancer men då fick jag reda på att om jag tar den nu så kommer jag inte kunna ta vaccin mot svininfluensa. Det ska nämligen gå tre veckor mellan olika vaccinationer och om jag ska ta vaccin mot svininfluensa så måste jag göra det V49. Eftersom jag inte vet om jag ska ta den eller inte så gick jag hem, så nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så att vi kan prata om det.
Man hör så mycket skit om vaccinen överallt så både mamma och pappa är lite skeptiska.
Jag har inte tänkt så mycket på influensan men igår fick jag höra att en pojke här i Vetlanda har fått den och nu är jag riktigt orolig.

Ska någon utav er vaccinera sig mot svininfluensa?

//Radenka



Trötter

Åhh jag är fortfarande väldigt trött och jag vill bara sova hela tiden. Veckan i Berlin var underbar men den tog slut på mina krafter. Gud vad jag vill tillbaka till den roliga staden och de underbara människorna!
Nu är det i alla fall skolan som gäller eftersom jag måste hinna ikapp alla andra. Nästa vecka har jag fyra prov men det kommer jag klarar eftersom jag inte är så skoltrött längre.
Om en timma ungefär ska jag på BOXERCISE och jag hoppas att jag överlever eftersom Elin är farlig :P




STAMP ON THE GROUND

Hej jag är hemma från Berlin och jag kan inte säga att jag är glad. Jag har saknat människorna härifrån men Vetlanda har jag inte ens tänkt på.
Jag har haft en awesome vecka i Berlin som jag aldrig kommer glömma. Igår la jag mig klockan 08.00 och gick upp fyra timmar senare och i natt sov jag 20 minuter och sen var det dags att dra till flygplasten.
Tack till människorna i Berlin som gjorde allt för att vi skulle ha det bra!!
//Radenka













-

Imorgon kommer Radenka hem = en väldigt glad suz!

/s

Ja.

Här har man inte bloggat sen onsdagen.

torsdag - Jag hade prov i fysik, pluggade samanlagt 1 h & 30 min. Jag är 100 % säker att jag fick IG även om jag skrev allting så som man skulle med enheter osv.
fredag - Prov i idrott. Fyfan vad nervös jag var även fall jag skrev alla muskler på armen haha :( men hon tittade på mig som att jag skulle fuska och hon flyttade fram mig -.- Så jag kunde inte kavla upp tröjan :( Min bror kom med till oss över helgen. Ivanka kom på kvällen och vi tittade på idol sen stack hon hem.
lördag - Färgade håret brunare som inte blev brunare.
söndag - Jag ska åka till Ronneby där min bror bor och stanna där kanske till kvällen eller något.

/s

Kiosken.

Jag har tre klockor som borde väcker mig men som aldrig gör de!
Första klockan är ställd på 06:30
Andra klockan är ställd på 06:40
Tredje klockan är ställd på 06:55
Och gissa när jag vaknade ? Jo .. 07:35 haha! Jag älskar att sova länge men hatar att stressa! Och just idag så skulle jag stå i kiosken med Sara och jag sa till henne att vi skulle vara där 08:10 , men vafan vet jag? Vi skulle tydligen vara där 08:00 men w/e haha! Det var ganska segt och stå där hela dagen så jag drog till en bänk och somnade nästan där.



Det började bli stressigt mot slutet, väldigt många sjuor ville ha toast och jag åt ju min glass samtidigt och vägrade lägga den ifrån mig! Så jag gjorde inte så mycket medans sara gjorde .. "allt" ... 8-) btw så var de två sjuor som inte betalade .. men dom fick ganska mycket skäll utav Sara hahahah ! Kul var det <:
Sen hade vi spex och jag blev på dåligt humör och halvsov ganska mycket och brydde mig inte om vad alla andra pratade om.

Jag kom hem och satte mig vid tv:n till fem sen var jag på datan tills 18:30 och gick ut med mamma en runda. Jag började  plugga fysik i 30 minuter eller något, läste bara igenom lite. Jag skiter fan i om jag får IG för jag fattar inget! -.-

/s

Heh.

Ja. haha.

Jag skulle läsa lite utav utvandrarna .. men gissa vad ? jo .. jag somnade. Somnar fan verkligen ALLTID när jag läser den här hemma, så jag sov ungefär två timmar hahaha! Får väl läsa den imorgon när jag står i kiosken för jag vet inte om jag ska göra skrivuppgiften även om jag står i kiosken :(

Just nu så sitter jag och lyssnar på suzannas spotify lista, den är faktiskt riktigt bra.

brb sova.

/s

Irriterad.

Jag bara väntade på att få kommentarer om mina glasögon. Jag har somsagt berättat innan att jag ska få glasögon men vissa har fortfarande inte fattat det så här kommer några punkter.

1. Nej, dom är inte fejk. Jag fick mina glasögon för två veckor sen i fredags innan höstlovet så ja .. dom har glas i sig och dom är inte av plast.
2. Och nej jag är ingen wannabe som vissa har sagt. Alla har olika bågar och vissa har nästan likadana och likadana, men bara för de så är jag inte wannabe. Jag valde domhära bågarna för jag tycker dom är snygga. Jag köpte inte glasögon för alla andra har det, jag skaffade dom för jag ser dåligt och behöver dom!

Så jag blev jävligt irriterad idag och nej, ni får inte testa dom mer för dom blir sjukt rövhåls smutsiga :)

/s

Just like that.

Jag har segat hela dagen idag (igår 1 november) Jag har inte gjort något i! Bara suttit hemma hela dagen och ... chillat ! B-) Jag ska upp klockan 06:55 men kommer fan snooza till halv åtta eller vad det heter. Har ju ingen ork för att gå till skolan. Jag längtar redan till sommar lovet, eller de gjorde jag innan jag ens började skolan! Som ni märker så hatar jag skolan B-) . Aja .. de finns ju inte så mycket och göra åt de, de är bara att hålla käften och göra sitt jobb!

Saknar er! 27-30/10 <3



/s

buhuhu

Igår sov jag hos Radenka innan hon åkte till Tyskland.

Radenka och hennes familj kom till oss klockan 17:13 igårkväll haha. Vi tittade på Reeker som jag tittade på med Amanda och Sofie. Vi var ganska sega och sjukt trötta så vi bestämde oss för att cykla ner till Radenka efter filmen.

Vi segade ganska mycket i början hos henne med, vi tittade bara på tv den första timmen. Jag fixade mackor åt mig och Mulle hihi, eller egentligen fixade jag åt mig men jag orkade inte två så jag gav en till Mulle och sa:
Titta vad snäll jag är som har fixat en macka till dig!
Haha busigt :$ . Vi tittade på filmerna som jag hyrde med Amanda och Sofie. Dom var inte lika läskiga som dom var första gången ! lucky ... Denna gången så var jag inte lika feg så jag kunde somna snabbt! Hade ju Radenka vid min sida ;).

Hon väckte mig 09:33 och jag var småttsur för jag hatar bli väckt! Men hon lät mig att sova till elva. Tack :*
Hon åkte till Tyskland klockan ett, ni som inte vet varför hon åker dit är ju för hennes klass hade utbytesstudenter, dom var här i september och i november är de svenskarnas tur att åka till Tyskland. Hon är borta från söndag till söndag som är surt för jag vill höra alla detaljer haha (a) .

Imorgon är de skola och jag är så inte pepp!

/s

RSS 2.0