JÄVLA FITTHOROR!!!!!!!!!!! --...-...-..--..-----...-.-

Helt jävla allvarligt. Vad är det för fel på era föräldrar som säger att dom inte har råd för en munktröja, mjukisbyxor & en t-shirt som är med tryck , som står våra namn på? Det är fan ett minne av klassen. Att ni kan va så sjukt själviska? VAD I HELVETE ÄR DET FÖR FEL PÅ ER ?!??!?! Ni har fan visst råd!!!!! Fan slösar ni på något då? SPARA ERA JÄVLA PENGAR TILL BARNEN OCH VA INTE SÅ SJÄLVISKA?!!??! Är sååååå sjukt arg. Bara för att 3,4 stycken i våran klass inte har råd ska ska heeeeeeela nian inte få någora jävla fittkläder! Det är inte så jävla dyrt! Fittsnåla människor ...... TACK FÖR ATT NI SKA FÖRSTÖRA ALLT!  Fan alltid någon i våran klass som ska förstöra något! Stockholm kommer fan säkert också bli problem med ! -.- + så hatar jag fortfarande våran mattelärare. Han kan dra åt helvete han med.

Kommentarer
Postat av: ivanka

men ojsan! Slow down my friend. Jag förstår om du är arg över det hela, men har du funderat på att vissa kanske ljuger om att de inte har råd utan i själva verket inte vill ha någon tröja alls? Och det kanske också är så att de inte har råd? Ingen anledning till att kalla vuxna människor för horor pågrund av en tröja! Haha puss

2009-10-02 @ 17:32:10
URL: http://iivanka.blogg.se/
Postat av: Albulena Ibishi

vaddå dom behöver väll inte köpa nån? det var jättemånga i min förra klass som inte köpte :P

2009-10-03 @ 23:48:48
URL: http://albui.blogg.se/
Postat av: edina

men det är dom där "halelujah" som inte vill att man ska få ha tryck på tröjorna. Gaah,blev också så sur. Jag menar det blir ett fint minne från högstadiet & några snåla vill inte köpa,okey,men förstör inte för dem andra. De är som plankton allihopa--> själviska.

2009-10-04 @ 13:34:22
URL: http://edinah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0